Tanodásaink a tavalyi év folyamán jutottak el több csoportban a címben említett helyekre Budapesten. Alább néhány fényképet és beszámolókat közlünk a kirándulásról.

Domházi és arlói tanodásink a múzeum lépcsőin

Arlói és domaházi tanodásaink a múzeum lépcsőin

Csodák palotája: Domaháza reflexei

"Nyolc óra után indultunk Sajónémetibe, ahol fölvettük az ottani tanodás diákokat, kezdetét vette a pesti kirándulás. Megérkeztünk Budapestre, ellátogattunk a Nemzeti Múzeumba, majd elmentünk és megebédeltünk. Ebéd után a Csodák Palotája felé vettük az irányt. Sok dolgot kipróbáltunk, sokat nevettünk. elindultunk haza." Gáspár Dávid, Gáspár Márk, Mezei Dzsenifer (Hangonyi tanoda)

Arló és a villámok

Sajóvárkony lő

Tanodások Ózdról: Bem út, Sajóvárkony, Petőfi út

"08:09 perckor indultunk. Sokan rosszul lettek. 3szor megálltunk, felvettük a németieket. 5 óra hosszáig utaztunk. Bementünk a múzeumba. Unalmas volt a múzeum, kivéve a ruhákat, azok jók voltak. Utána kajáltunk, a kaja jó volt. Aztán mentünk a Csodák Palotájába, az nagyon jó volt, nagyon sok dolog volt ott.  Aztán hazaindultunk, láttunk jó pasikat, és nagyon gyorsan elment az idő, mert az Annamari szórakoztatott minket, meg felelsz-vagy-merszet játszottunk, nagyon sokat nevettünk. Aztán go haza." Farkas Szabina, Gáspár Evelin (Hangonyi tanoda)

A Petőfi út fut

Kelemér ismerkedik

Végül az alábbi videón borsodnádasdi és keleméri tanodásaink jojóznak a Millenáris parkban: