Azok a fiatalok, akik tanodaújságunk készítése során kiemelkedően teljesítettek, meglátogathatták Budapesten a Ringier Kiadó székházát, azon belül pedig a Blikk szerkesztőségét is. A településenként három főnyi kamasz egy előadást hallgathatott meg a kiadóról és a napilapok készítésének folyamatáról, majd Tóth Béla Endrével, a Blikk főszerkesztő-helyettesével beszélgethettek, végül szétnéztek az újságírók munkahelyén. Fotók, videó és beszámoló.

Arló, Borsodnádasd, Kelemér és Ózd/Bem út várakozik

Vavrek Zsófia kommunikációs menedzser előadása

Videó a Tóth Béla Endrével történt egyik beszélgetésről

"Helló! Áprilisban egy csütörtöki napon mentünk Pestre a Blikk szerkesztőségébe! Egy busz jött értünk Hangonyra, a sajóvárkonyiak és a putnokiak már a buszon voltak. Mi is felszálltunk, és go Pest!

Mikor beértünk Pestre, mentünk kajálni, utána pedig a Ringier székházába. Zsófi beszélt nekünk arról, hogy milyen újságokat csinálnak, és hogy csinálják. Azután a Blikk egyik főnöke elmondta, hogy hogyan szedik ki a sztárokból az infót. Utána körbevezettek minket a szerkesztőségben, és megmutatták, hogy kinek mi a dolga. És vége!

Elmentünk még a Városligetbe jégkrémezni, és sétáltunk a parton, és néztük a kacsákat. Visszafelé a buszon sokat nevettünk. Jó kis laza nap volt. Csákány!" (Farkas Szabina, hangonyi tanoda)

Borsodbóta, Domaháza és Sáta figyel

A főszerkesztő-helyettes épp Hangonynak, Putnoknak és Sajóvárkonynak mesél

A szerkesztőségben

Az újságírók pihenőhelyén

A holnapi hírek: szigorúan bizalmas